parallax background

Vrei să înveți cum să înoți?


3 ore pe zi acces complet la toate zonele clubului, inclusiv saune, bazine și jacuzzi pentru doar 1 euro. Inscrie-te la o vizită!

De câte ori ați
încercat să vă învățați să înotați?

DAR DE CÂTE ORI AȚI AUZIT CĂ NU ESTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?


Vă oferim o metodă cu adevărat funcțională.
LUCREAZĂ NUMAI ABORDAREA COMPLEXĂ.

INSTRUCTOR PERSONAL

Fiecare client care vrea să învețe să înoate, își alege instructorul - o persoană cu care se simte confortabil să se antreneze. Sarcina primordială a instructorului nu este să pună în practică tehnica și să învețe să respire, ci să scape de frica de apă, să adauge încredere în sine insuși și să vă convingă, că poți învăța să înoți la orice vârstă.

Deja din lecția a doua sau a treia, își lasă capul sub apă chiar și acei clienți care în panică aveau frică de apă! Și acum puteți începe să lucrați la mișcări și ritmuri respiratorii.

PROGRAMUL
DE ANTRENAMENTE

Antrenamentele de înot se desfășoară într-un bazin sportiv de 25 de metri cu un sistem modern de filtrare a apei. Piscina are 3 benzi de 2,5 metri lățime.

Programul de antrenamente include nu numai antrenamente în bazin, ci și antrenamente de grup și frecventarea sălii de forță. Astfel, curatorul vă va sfătui să participați la programe de forță pentru a vă întări mușchii sau cardioprogramele, pentru a vă dezvolta mai rapid rezistența.

ALIMENTAREA

Regimul este de asemenea corectat de curatorul personal.

El va calcula necesitatea dumneavostră în calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați, vă va ajuta la reducerea consumului de produse dăunătoare și vă va spune cu ce să le înlocuiți.

ÎNSCRIE-TE LA VIZITĂ GRATUITĂ LA FITNESS FORMA

16 ore de acces gratuit la toate zonele clubului, inclusiv la bazinul pentru adulți și copii.

 

  SCOPUL MEU

  SĂ MENȚIN FORMA


  DETALII
  ÎNSCRIE-TE
  SCOPUL MEU

  DE A MĂ RESTABILI DUPĂ TRAUMĂ


  DETALII
  ÎNSCRIE-TE
  parallax background

  CONTACTE


  Adresa

  Telecentru, str. Vîrnav, 20

  Program de lucru

  Luni-Vineri: 7:00-23:00
  Sâmbătă-Duminică: 8:00-21:00