parallax background

Faceți fitness și mergeți la bazin cu
DOAR 32 € / lună.*


Primește 90 de ore de acces complet la toate zonele clubului, inclusiv Saune, Bazine și Jacuzzi.

SALA DE FORȚĂ

Sala de forță este împărțită în șase zone: Zona de greutăți, zona de greutăți libere, zona funcțională, zona cardio teatru, biciclete și tatami. Zona de greutăți și cardio teatru este dotată cu aparate de fitness de marcă americană cu o istorie de 50 de ani "Star Trac". În zona de greutăți libere - câteva seturi de gantere și haltere, astfel încât să nu stați și așteptați, până când greutatea dorită se eliberează. În zonele biciclete și formare funcțională, se organizează antrenamente în grup, una dintre care este cu TRX. Pe tatami puteți practica artele marțiale și să vă implicați în orice altă activitate fizică.

ZONA DE SALA

550 m2

aparate de fitness

47 pc.

SALA DE FORȚĂ

Sala de forță este împărțită în șase zone: Zona de greutăți, zona de greutăți libere, zona funcțională, zona cardio teatru, biciclete și tatami. Zona de greutăți și cardio teatru este dotată cu aparate de fitness de marcă americană cu o istorie de 50 de ani "Star Trac".
Sala de forță este împărțită în șase zone: Zona de greutăți, zona de greutăți libere, zona funcțională, zona cardio teatru, biciclete și tatami. În sală de forță se petrec 4 antrenamente de grup:

Aparate de fitness «Star Trac»


cu sistem de reglare a greutății Lock N Load® - singuri puteți regula orice aparat de fitness și să efectuați exercițiul cu ajutorul tehnicii corecte.CORE FORMA


Antrenamentul funcțional de intensitate medie, vizează prelucrarea mușchilor corsetului. Aceștia includ mușchii abdominali, partea inferioară a spatelui, fesele și, de asemenea, mulți mușchi adânci mai mici. Pentru a simți, despre care mușchi merge vorba, efectuați Plank-ul cel puțin un minut.

Rezultatul: talie subțire, burtă plată, spate sănătos.


CYCLE FORMA


Antrenamentul cardio intens, seamnă foarte mult cu o adevărată cursă ciclistă. Ați mărit rezistența - imaginați-vă, că vă urcați pe munte. Ați redus rezistența - coborîți de pe munte. Ați accelerat rezistența minimă - sprint decisiv înaintea liniei de finiș.

Rezultat: mușchii picioarelor, feselor, abdomenului și a spatelui voluptoși, slăbire, inimă sănătoasă.


FUNCTIONAL FORMA


Antrenamentul funcțional de intensitate medie, vizează dezvoltarea calităților fizice de bază: forța, dexteritatea, flexibilitatea, viteza și rezistența. Antrenamentul devine funcțional, atunci când mișcarea nu este efectuată pe o traiectorie fixă (ca în aparatul de fintess), ci pe una liberă (de exemplu, ca și când lucrați cu bucle TRX). Corpului îi este mai ușor să efectueze mișcări naturale - să urce pe scări, să ridice și să ducă genți și chiar să se joace cu copilul.

Rezultatul: un corp funcțional, tonus muscular, slăbire.


INTERFORMA


Antrenament de intensitate ridicată, în care trei tipuri de efort se alternează: cardio, forța și funcționalitatea. La astfel de antrenament ardeți caloriile maxime în detrimentul grăsimilor, deoarece inima lucrează constant în zona de ardere a grăsimilor - pulsul crește în timpul exercițiilor cardiovasculare și se menține în zona necesară în timpul lucrului forțat și funcțional. Și așa tot așa circular!

Rezultatul: un corp funcțional, tonus muscular, slăbire, inimă sănătoasă.


FIGHT CLUB/BOX


Antrenament de box complet cu mănuși speciale. Antrenamentul constă din două blocuri: antrenamentul vitezei, coordonării și a forței, precum și dezvoltarea tehnicilor de luptă. Rezultatele, respectiv, de asemenea sunt două - un corp funcțional uscat, ca la un luptător, și abilități de luptă.

Rezultatul: rezistența funcțională și a forței, slăbire, tehnica de lovire și tehnica de luptă.


TRX


Antrenamentul funcțional cu corzi elastice TRX, care transformă mișcările normale în exerciții funcționale. De exemplu, dacă băgați glezna în corzile elastice și începeți să faceți flotări de la podea, corpul va conecta stabilizatorii mici ai mușchilor și va arde mai multe calorii decât în timpul flotărilor normale.

Rezultatul: un corp funcțional, tonus muscular, slăbire, inimă sănătoasă.

NSCRIE-TE Î LA VIZITĂ GRATUITĂ LA FITNESS FORMA

16 ore de acces gratuit la toate zonele clubului, inclusiv la bazinul pentru adulți și copii.

 

  parallax background

  CONTACTE


  Adresa

  Telecentru, str. Vîrnav, 20

  Program de lucru

  Luni-Vineri: 7:00-23:00
  Sâmbătă-Duminică: 8:00-21:00