parallax background

Faceți fitness și mergeți la bazin cu
DOAR 32 € / lună.*


Primește 90 de ore de acces complet la toate zonele clubului, inclusiv Saune, Bazine și Jacuzzi.

FITNESS PENTRU COPII


Numărul de carduri este limitat!


REZERVĂ ACUM

ANTRENAMENTE

9specii

CATEGORII DE VADĂ

3 pc.

FITNESS

PENTRU COPII

Clubul nostru are patru avantaje pentru familiile cu copii. În primul rând, există un bazin separat lipsit de pericol pentru copii, cu apă caldă la o temperatură de 32 ° С. În al doilea rând, există vestiar separat pentru copii, în care mamele își pot schimba în confort fiii, iar tații - fiicele. În al treilea rând, există o sală separată în care au loc programe în grup pentru copii. În zilele săptămânii - după școală, de la 16:00 până la 20:00, în weekend - de la 10:00 până la 14:00. În program: activități de dezvoltare, acrobație, gimnastică, yoga, arte marțiale și antrenamente în bazin. În al patrulea rând, există cameră pentru copii, în care puteți lăsa bebelușul pe durata antrenamentului Dumneavoastră.

FITNESS PENTRU COPII

În program: activități de dezvoltare, acrobație, gimnastică, yoga, arte marțiale și antrenamente în bazin. Deja nu veți mai pierde timpul așteptând copilul dvs. de la antrenamente – în clubul nostru vă puteți antrena în acelați timp.ACROBATICS


Acrobația - nu este doar o viziune fascinantă, ci și o dezvoltare fizică în totalitate a copilului. În clubul nostru - fără durere și stres.

Secția sportivă ajută copiii să învețe ca să își simtă corpul, să se coordoneze în spațiu, să dezvolte și să mențină flexibilitatea și mobilitatea pentru mulți ani.


BOX


Boxul – gen de arte marțiale cu caracter disciplinar și întărit. El formează curajul în copii și le inspiră sentimentul de stimă față de sine, deoarece în contextul luptei de box, codul de onoare și respectul pentru adversar au fost inițial stabilit.


YOGA


Yoga pentru copii reprezință exerciții simple,care îi învață pe copii să simtă și să-și controleze corpul. Asanele întind coloana vertebrală și întăresc mușchii spatelui, care sun slăbiți din cauza șederii de lungă durată în bancă. De asemnea, yoga ajută copilul sa scape de neliniști și frică.


SWIMMING


Este o activitate, în care copiii învață să înoate. Antrenamentele se desfășoară în trei grupe de vârstă și în două bazine: cei mai mici se antrenează în bazinul pentru copii de până la 0,9 m adâncime, copiii mai mari trec în bazinul pentru adulți de 25 de metri.


AQUA GAMES


Joc distractiv în bazinul lipsit de pericol pentru copii, după care fiecare copil va îndrăgi apa și va învăța să aibă încredere în ea. Și în ciuda faptului că, în timpul jocurilor, copiii nu practică tehnica stilurilor de înot, ei treptat învață să se țină pe apă.


TAEKWONDO


Taekwondo reprezintă un gen de arte marțiale de tip coreean, care dezvoltă rezistența, forța și agilitatea. Dar această pregătire dezvoltă nu numai corpul, ci și spiritul - copilul învață să se controleze și să-și folosească puterea doar atunci când este cu adevărat necesar.


DANCE


Clasa de dans, în care copiii se ocupă cu dansuri moderne. Ei învață să se miște, să simtă muzica, emancipează și câștig încrederea în sine. Dansurile sunt bune pentru dezvoltarea nu numai a mușchilor, ci și a personalității.


GYMNASTICS


Activitatea ideală pentru dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor. Antrenamentul include exerciții de pregătire fizică generală și specială, jocuri și exerciții generale de dezvoltare pentru a îmbunătăți flexibilitatea și coordonarea.


FORMO4KA GYM


Antrenamentul vizează dezvoltarea indicatorilor de pregătire fizică generală și prima cunoștință cu sala de sport. Nici un fel de greutăți mari - copiii îndeplinesc numai acele exerciții, pe care le pot face în dependență de vârstă.

ÎNSCRIE-TE LA VIZITĂ GRATUITĂ LA FITNESS FORMA

16 ore de acces gratuit la toate zonele clubului, inclusiv la bazinul pentru adulți și copii.

 

  parallax background

  CONTACTE


  Adresa

  Telecentru, str. Vîrnav, 20

  Program de lucru

  Luni-Vineri: 7:00-23:00
  Sâmbătă-Duminică: 8:00-21:00