parallax background

Vrei să restabiliți după traumă ?


3 ore pe zi acces complet la toate zonele clubului, inclusiv saune, bazine și jacuzzi pentru doar 1 euro. Inscrie-te la o vizită!

Ați lăsat antrenamentul
din cauza traumei?

NU A FOST NECESAR


Sunt antrenamente, care vor ajuta să vă restabiliți.
LUCREAZĂ NUMAI ABORDAREA COMPLEXĂ.

CURATOR PERSONAL

În clubul nostru toți își ating scopurile, deoarece curatorul personal este atribuit fiecărui. Dacă aveți o traumă, boli ale sistemului muscularo-osos sau probleme cu spatele, vă vom oferi un kinetoterapeut. El va elabora un plan de antrenament și va corecta regimul. Curatorul personal este mereu la linie - nu numai când vă aflați în club.

PROGRAMUL
DE ANTRENAMENTE

Programul de antrenamente include nu numai antrenamente, ci și antrenamente de grup și frecventarea zonei aqua. De exemplu, Pilates nu are contraindicații - el poate fi practicat chiar și în timpul reabilitării (în acest scop, el a fost și inventat). Ne specializăm în tratamentul osteocondrozei, scoliozei, herniei și a altor boli.

Deci, curatorul vă va sfătui ca cel puțin o dată pe săptămână să frecventați extensia, pilatesul sau înotul, pentru a vă scoate greutatea de pe spate.

ALIMENTAREA

Pentru o reabilitare mai rapidă, curatorul personal vă ajută să corectați regimul, de exemplu, sugerează adăugarea de alimente bogate în calciu, vitamina D și aminoacizi esențiali.

ÎNSCRIE-TE LA VIZITĂ GRATUITĂ LA FITNESS FORMA

16 ore de acces gratuit la toate zonele clubului, inclusiv la bazinul pentru adulți și copii.

 

  SCOPUL MEU

  SĂ MĂ ÎNVĂȚ SĂ ÎNOT


  DETALII
  ÎNSCRIE-TE
  SCOPUL MEU

  ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII DE SĂNĂTATE A COPILULUI


  DETALII
  ÎNSCRIE-TE
  parallax background

  CONTACTE


  Adresa

  Telecentru, str. Vîrnav, 20

  Program de lucru

  Luni-Vineri: 7:00-23:00
  Sâmbătă-Duminică: 8:00-21:00